Rhenen, 26 februari 2015 – Vanmiddag is de nieuwe website van de gemeente Rhenen online gegaan. Medewerkers van de gemeente hadden in de ochtend de primeur toen wethouder Simone Veldboer voor de eerste keer de website “aan mocht klikken”.

De website heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen en wat direct opvalt is de grote zoekbalk in het midden van de startpagina. Na het intypen van een aantal letters van het woord waarop de bezoeker wil zoeken komen ook al de eerste “hints” tevoorschijn. Het nieuwe systeem achter de website maakt het onder andere mogelijk om lopende dossiers te volgen door zowel de belanghebbenden als de medewerkers van de gemeente.

Uiteraard zullen er nog een aantal dingen op de website niet goed lopen. De gemeente Rhenen roept de inwoners van Rhenen dan ook op om een en ander eens kritisch te bekijken en de gemeente te voorzien van informatie over toegankelijkheid en dingen die volgens u als bezoeker niet goed gaan. U kunt uw tips en opmerkingen mailen naar de gemeente Rhenen. Klik op de afbeelding om naar de nieuwe website te gaan!

Geef een reactie